سامسونگ رتبه نخست فروش جهانی موبایل را تصاحب کرد 2021
با وجود بحران فروش، باز هم سامسونگ توانست رتبه نخست فروش جهانی موبایل را از آن خود کند.
29 اکتبر، بنگاه تحلیلی خبری کانالیز که در زمینه تکنولوژی تحلیل و پیشبینیهای مستقلی ارایه میدهد، گزارشی از رتبهبندی عرضه و فروش جهانی اسمارتفونها در سه ماهه سوم ۲۰۲۱ را با این عنوان منتشر کرد: “اپل با فروش قدرتمند آیفون ۱۳ رتبه دوم را پس گرفت.”
در این گزارش که بر اساس آمار فروش کلی در ژوییه، آگوست و سپتامبر ۲۰۲۱ و همچنین آنالیز نقاط ضعف و قوت شرکتهای تولیدکننده از دید تحلیلگران کانالیز صورت گرفته، تاثیر پاندمی کووید۱۹ بر بازار جهانی نیز لحاظ شده، چرا که برخی تولید کنندگان با وجود این بحران از رقیبان پیشی گرفتهاند و برخی دیگر سهمشان از بازار کم و کمتر شده است.
بر اساس آمار منتشر شده، به روال گذشته سامسونگ با ارایه ۶۹.۴ میلیون دستگاه، ۲۱٪ از سهم کلی بازار را در اختیار گرفت و رتبه نخست فروش جهانی را از آن خود کرد. اپل نیز توانست از رقیب چینی سرسخت خود پیشی بگیرد و با فروش ۴۹.۲ میلیون دستگاه، ۱۵٪ از سهم کلی عرضهکنندگان گوشیهای هوشمند را تصاحب کرده و رتبه دوم را به دست آورد. شیائومی نیز با فروش ۴۴ میلیون گوشی و سهم ۱۴٪ در مقام سوم جای گرفت. همچنین oppo با فروش ۳۶.۷ میلیون در رتبه چهارم و vivo با ۳۴.۲ میلیون فروش در رتبه پنجم و با سهم ۱۱ درصدی، بالاتر از برندهایی مانند LG و Lenovo قرار گرفتند.
بر اساس نظر تحلیلگران، کمپانی اپل با توجه به استارت قدرتمندی که با آیفون ۱۳ داشت و همچنین با بهکارگیری سیاستهای منعطفتر و خلاقانهتر در زمینه فروش، شانس خود را برای حفظ رتبه دوم در سه ماهه پایانی ۲۰۲۱ افزایش داده است.
ترتیب جایگاه کمپانیهای نام برده در چارت فروش گوشیهای هوشمند، تفاوت کمی با قبلی در سال گذشته دارد؛ اما با نگاهی به آمار و ارقام درمییابیم که میزان فروش کلی موبایل برای سامسونگ و شیائومی کاهش چشمگیری داشته. چنانکه سامسونگ 13٪ و شیائومی 7٪ کمتر از پارسال، موفق به فروش اسمارتفونهای تولیدی خود شدهاند. | ![]() |
نکته جالب، افزایش 14درصدی سهم اپل از بازار نسبت به سال گذشته است. ناگفته نماند oppo و vivo نیز به ترتیب ۱۸ و ۸ درصد افزایش فروش داشتهاند که این استقبال نشاندهنده مسیر روبهرشد این دو برند است.
به گفته یکی دیگر از آنالیزورهای مجموعه کانالیز: یکی از علتهای اصلی این کاهش فروش، برای سامسونگ ادامه مشکل در عرضه سری A و همچنین نبود جایگزین جدید و مناسبی برای سری درخشان Galaxy Note ، و برای شیائومی عدم تناسب عرضه و تقاضا و خالی شدن انبارهای کمپانی است.
البته برخی این کاهش فروش را به اندرویدی بودن سامسونگ و شیائومی نسبت میدهند که با توجه به اینکه oppo و vivo نیز اندرویدی هستند، این نکته چندان درست به نظر نمیرسد.
در پایان گزارش، با بررسی این موضوع که همهگیری کرونا و بحرانهای ناشی از آن، به شرکتهای کوچک تولیدکننده موبایل (به جز ۱۰ کمپانی تولیدکننده بزرگ که در چارت بررسی شدهاند) آسیب بزرگی زده، بنابراين راهکارهایی چون بهینهسازی زنجیره تامین و توزیع کالا و همچنین بازبینی در استراتژیهای قیمتگذاری، برای بهبود سهم تولیدکنندگان از بازار جهانی توصیه شده است.
همچنین به نظر شما در ایران این مورد به چه صورت می باشد؟ نظر خودتان را برای ما کامنت (دیدگاه) بگذارید.
منبع : Canalys